Gecrasht!

Dit is hem dan. Mijn aller, allereerste blog ooit. Hartelijk welkom. Het verhaal dat ik wil vertellen begint ongeveer vier maanden geleden. Daar zit je dan opeens thuis met de diagnose burn-out/depressie. Tuurlijk, ik had er wel van gehoord en ken ook mensen persoonlijk die het hebben gehad maar nu treft het mij. Hoe kan dat? Dat je de ene dag nog werkt, loopt en alles doet en de volgende dag alles op is? Ik zag mezelf als een sterke vrouw. Achteraf paste ik precies in het risico profiel.

  • Perfectionistisch
  • conflict vermijdend
  • Geen “nee” kunnen zeggen
  • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel
  • harde werker
  • Het graag goed willen doen
  • gevoelig
  • slechte werksfeer en hoge werkdruk

Er moet iets veranderen en dat zal tijd en moeite kosten. Dat besef ik wel. Ik ben lange tijd niet lief tegen mezelf geweest, en ben over mijn grenzen gegaan. Zelf werk ik hard aan mijn herstel, maar wat ik vooral wil is anders leven. Dichter bij mezelf komen.

Deze blog zal vooral gericht zijn om flink te besparen op uitgaven, zodat we geld over houden om het roer om te gooien. Het leven kan zomaar voorbij zijn. We hebben het van dichtbij meegemaakt.

Minder gaan werken en meer genieten van de belangrijke dingen staat hoog op mijn lijstje. Misschien kan ik dat bereiken door eenvoudiger en bewuster te leven? Of kan ik op een andere manier geld verdienen?

Ik wil mijn verhaal en gedachten in deze blog delen. Geen idee nog welke kant dit op zal gaan, maar wil deze strijd, of beter gezegd deze uitdaging, samen aangaan met mensen die zich hierin herkennen.

Let’s do this!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: