Dierenvoer zooplus

Voorstelrondje

Wij hebben thuis drie katten rondlopen. Ik zal het stelletje even voorstellen.

Onze rooie ex kater, Hero. Hij helpt me even met bloggen. Ja hoor, dat kan ie ook. Hieronder zien we Hero nog een keer, samen met Polly de poes. Je zou er jaloers op worden, zo lekker als ze daar liggen te slapen.

En dan hebben we een lapjesachtige poes, Zoë. Ze is de oma van Polly. Ik zal vast vaker iets over ze schrijven, want ze maken echt deel uit van ons gezin. Hier is Zoë aan het bankhangen.

Eigenwijs

Zoals de meeste “kattenbaasjes” wel weten, zijn ze vaak super eigenwijs. Dit merk je ook aan het eten. Vorig jaar hadden we op aanraden van een kennis, een enorm grote zak voer gehaald. Het zou super gezond zijn en ik was natuurlijk direct om… Nou, we hebben het geweten. Ze wilden het alle drie niet eten.

Purina One met zalm

We zijn uitgekomen bij Purina One met zalm. Dit vinden ze heerlijk en ze doen het er goed op. Zoals je ziet op de foto’s, zien ze er gezond uit. Ik ben het wekelijks gaan kopen bij de boodschappen. Ze eten samen een zak van 1,5 kilo per week leeg. Bij de AH betaal je daarvoor 8,50 euro.

Zooplus

Bij deze site kun je veel topmerken diervoeder kopen, voor een lagere prijs. Je hebt er van alles en de kiloprijs staat er bij. Dat maakt vergelijken gemakkelijk. Je krijgt spaarpunten, waar je leuke dingen voor mag uitzoeken, en af en toe een cadeautje. Boven de 30 euro wordt het ook nog eens thuis bezorgt. Mijn ervaring is dat het er binnen twee dagen is.

Bezuiniging

Rekensom supermarkt:

Ik kocht elke week 1,5 kilo Purina One zalm voor 8,50 bij de supermarkt. In een jaar tijd is dat 52 x 8,50 = 442 euro voor 78 kilo

Rekensom Zooplus:

Nu koop ik 4x per jaar 19,5 kilo voor 57,70 euro bij Zooplus. Dit kost voor 78 kilo 230,80

Dit levert een besparing van 211, 20 per jaar voor exact dezelfde brokken Kassaaaa

Blog op WordPress.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: