Brandstofprijs vergelijken

Het is een zware en onzekere tijd voor mensen die het niet ruim hebben. Er is veel onrust in de wereld, en je ziet veel leed op de televisie. Dan merk je dat je steeds minder boodschappen kunt kopen voor je geld, dat het gas erg duur is geworden en wordt het tanken bijna onbetaalbaar.

Je kunt natuurlijk je auto wat vaker laten staan. Lopend naar de supermarkt of wat vaker op de fiets. Daar is niks mis mee. Je beweegt lekker en bent buiten. Maar sommige mensen zijn afhankelijk van de auto. Neem mijn zusje bijvoorbeeld.

Ze werkt in de thuiszorg. Ik werk zelf ook in de zorg en kan vertellen dat het geen vetpot is. Zeker niet als je op die manier in je eentje je huishouden moet runnen. Mijn zus gaat met haar eigen auto van client naar client en gebruikt daarvoor in een drukke week ongeveer twee volle tanks benzine. De reiskosten vergoeding dekte die onkosten sowieso al niet, maar nu moet ze er veel geld bijleggen van een klein loontje. Dit wordt nergens gecompenseerd.

Als je dan toch moet tanken, dan wil je dat graag zo goedkoop mogelijk doen. Ik weet dat langs de snelweg de hoogste prijzen worden gerekend. Dit kun je dus beter voorkomen. Bij Independer kun je de brandstofprijzen bij pompstations bij jou in de buurt vergelijken.

Via deze link kun je de goedkoopste pomp in de buurt vinden. Alle beetjes helpen.

https://www.independer.nl/autoverzekering/info/landing/sea/brandstofprijzen?&refer=bingadsauto-touch-brandstofkosten-des12&msclkid=8ea7d0270f7a11ae1dbdb202d46d0a1b&gclid=8ea7d0270f7a11ae1dbdb202d46d0a1b&gclsrc=3p.ds

%d bloggers liken dit: